21.16

Pappa kom hem kl 17.00 idag och sa att vi skulle till norrköping. Jag har velat åka dit i säkert tre veckor nu, men allt stänger ju kl 19.00 där. Iaf så fick jag bara byta om och hänga på. Hann handla lite iaf, hittade dock ingen studentklänning, men en body scrub från MUS och en hårinpackning från Sachajuan. Kommer en recension om dom senare. Fick övnings köra halva vägen hem, gjorde värsta vänster svängen. haha lite halvt livrädd men det funkade. jag vågade köra i 90kh haha är ju bara lite stolt ;)


26 april -11

Har nyss gått/joggat i grusgropen, tredje gången för i år. Tänkte försöka få upp konditionen, fast så brukar det låta varje år, haha. Minst två gånger i veckan har jag tänkt att jag ska tvinga mig ut, men vi får se hur det blir. Skolan börjar imorgon då, är faktiskt skönt att börja nu igen, även om det var vårt sista lov.


En bild, tusen minnen..


Två år sen idag om jag inte minns fel. Jag stod nervös vid statsparken.  

-          vad kort jag känner mig

Män som hatar kvinnor skulle börja om en halv timme, behöver jag säga något mer. En del datum glömmer man aldrig. Haha


24 april -11

har hänt massa på mitt lov, Johannes och sin flickvän var på besök. lekt med Felicia massa, satt in löshår på min kusin Sussi, varit hos farmor och så var ute i fredags. Fredagen var inte så jätte kul, förfesten var det, men på krogen var det rätt dött. Idag så käkade jag med mina föräldrar, Uffe och Monika på golfbanan. Var rätt mysig med god mat som vanligt.


18.39
Hitta en låt som jag inte hört med Placebo tidigare, underbar text <3

18 april -11

Kände för en ny start så tog bort allt gammalt, så nu tänkte jag försöka igen. Även om det hänt saker så har jag inte direkt varken haft tid eller lust att skriva, haha bättre förklaring än det får ni inte. Idag så har jag haft en riktig oturs dag, det börjar med att när jag skulle nysa idag så slog jag huvudet i hanfatet, fråga inte hur jag lyckades med det för det fattar jag inte riktigt själv haha. Jag fick en skaplig bula och huvudvärk på det. Efter det har det bara gått utför idag.

Idag var det jag som skulle "vakta" våran utställning på Ängeln och då så var tydligen dom från körslaget där och hade filmat. Ska bli kul och se på lördag om det var så eller om någon bara drev med mig ;)  efter det så åkte jag, pappa och farmor till golfbanans lunch ställe som äntligen har öppnat igen, dom har lätt godast mat i stan.


RSS 2.0