31 aug -11

6053863196_29d9997dc1_z_large

Things have gotten closer to the sun
And I've done things in small doses
So don't think that I'm pushing you away
When you're the one that I've kept closest

30 aug -11

Har nyligen slutat och väntar på att mamma ska sluta, tänkte passa på att skriva lite. Jag har nyligen bestämt mig för att sluta käka löpe (finns i ost, kessella, keso..) det är tydligen gjort på kalv mage. Hade hört det tidigare men då kändes det för sjukt för att vara sant, men nu har jag kollat upp det iaf. Kan tydligen äta vegetariskt löpe och mikrobiellt löpe. Orkar egentligen inte hålla på och krångla så mycket. Finns ju ost framförallt i ganska mycket som jag gillar, men jag vill ju inte få i mig det direkt. Surt men vänjer mig väl vid det också. Tror det fanns någon ost som inte innehöll löpe iaf, någon från vailo. Värt att kolla upp.

Någon som vet om något annat ämne förutom löpe och gelatin som man bör undvika som vegetarian?


kent - stenbrott


29 aug -11

var ju ett tag sen man skrev. lite ändringar har hänt på bloggen också som ni kan se. nu tänkte jag börja blogga igen. får se hur aktivt det blir eftersom jag typ aldrig sitter vid datorn längre.


Tumblr_lqpf6uyvvw1qf78yzo1_500_large

idag var första dagen på mitt nya jobb iaf, blir halv tid på Stenkullen. lite svårt när man inte riktigt vet hur allt ska vara, men blir nog kul när jag lärt mig deras rutiner. dagen slutade med en mysig fika med Janna och en tur till factory outlet

RSS 2.0