22 mars -12

Nu är det officiellt, jag HATAR trafikteori..


Hultsfred -11


20 mars -12

Idag så kom två stycken från kuriren fram och ville ställa några frågor, till och börja med sa jag nej, men hon lyckades ändå få mig att svara och så helt plötsligt hade jag en kamera i ansikte..  det där med att säga nej får jag nog jobba lite mer på haha. Iaf så frågade hon om jag skulle kunna tänka mig att testa och pimpla. Mitt svar:” nej, det är nog för kallt” och nu efteråt kan jag inte sluta störa mig på att jag svarade så. Jag är vegetarian och kanske borde stå för mina åsikter, men nej. Det känns som att jag undermedvetet skulle skäms för det, men skäms gör jag inte. Irriterande iaf.

Haha det var dagens stora händelse, oj vad spännande mitt liv är XD Men en annan sak som jag också stör mig på är att när jag berättade för min bror att jag varit på fisk spa, så var hans gensvar ”borde inte du vara emot det”. Det jag stör mig mest på är att bara för jag är vegetarian så ska jag tydligen vara emot vissa saker och för andra.  När det kommer till det här med att vara vegetarian och djurensrättigheter så tycker jag det är jätte svårt att veta hur hårt jag själv ska dra mina egna gränser. Att jag inte äter kött är jag mest noggrann med, men förutom det är jag väldigt slarvig. Jag borde inte köpa smink som är testat på djur, jag borde göra mig av med min dunjacka och stearinljus, handla ekologiskt, bli vegan, kolla upp alla e-ämnen som jag ska undvika m.m.  Skulle kunna dra det här hur långt som helst. Ibland önskar jag att jag har orken/intresset att bli bättre på att ta reda på mer och försöka hålla emot min egen dubbelmoral, men det har jag faktiskt inte.  Tillbaka till mina åsikter om fisk spat, ärligt så vet jag faktiskt inte vad jag tycker om det även fast jag varit på det och sätt en sida av de. Finns både för och emot. Sen att hon som hade ansvaret för evenemanget verkade väldigt mån om fiskarna och seriös, det gör det hela ännu svårare. Det känns som en stor gråzon helt enkelt.

Lätt det längsta blogginlägget hittills men kände mig tvungen att skriva av mig.


18.12

Sorg, tårar och skrik

Så mycket ilska

Drar och sliter

Vill ta sönder allt

Behärska mig

Vill inte förstå

Bara jag och ilskan

Instängd och kaotisk

Något måste gå sönder  

Det får inte vara vi


KörkortsstatusIdag har jag varit ledig från jobbet och anledning till det är att jag haft teori prov och uppkörning. Teorin kände jag mig väldig säker på innan, men jag fick 4 poäng för lite. Trodde faktiskt att jag kunde mer, så var rätt sur.  Ska iväg till Örebro om ett tag och göra ett nytt försök iaf. Innan uppkörning var jag extremt nevös, nära till tårar faktiskt. Vet inte varför jag blev så panikslagen innan. Sätter mig i bilen iaf med en kille som hette Filip och efter han pratat lite om grottmänniskor så kändes allt bra igen. Så himla skön kille och lugnande framförallt. Var helt säker på att allt var kört när jag skulle backa runt ett backhörn och missade en bil. Men jag vart godkänd! Kan ju säga att jag är väldigt stolt över mig själv :D


12 mars -12Kollade på Hobo with a shotgun för ett tag sen och kände att jag var bara tvungen att skaffa syskonens brillor. Kunde inte låta bli, de är ju snygga också så. Filmen i sig kanske inte är den bästa, men helt klart väldig charmig.


12 mars -12


10 mars -12

3 dl mjölk + 2 tsk socker + 1 tsk kakao = kärlek


21.00


08 mars -12Jane Eyre var jag på för ett tag sen, riktigt bra film. En fin kärleks historia med otroligt vackra kläder och frisyrer. Miljön och allt var riktigt bra. Efter som det var en av filmstudios filmer så valde jag att inte ta reda på vad det var för typ av film innan. I början var jag lite orolig att det var en vampyr skräckis. var lite inslag framförallt i början, men det passade riktigt bra. Var riktigt nöjd iaf. Det ända jag kan klaga på är att de sista 20 min inte hade behövt varit med. Då hade den varit nästan perfekt.

Sen råkade Michael Fassbender vara med vilket inte gjorde så mycket


vill ha!


03 mars -12


02 mars -12


RSS 2.0