28 okt -11

Har nyligen bokat en kryssning till höstlovet, helt klart en fördel att jobba i skolan efter som man får lov när alla andra har. Ska bli kul att komma iväg. Men längtar oxå till den 25 november, då ska jag hänga med Janna till Amsterdam för att träffa hennes bror. Flyg och konsert biljetter är bokat och klart. Sweet


Var på bio som vanligt igår då, Den nakne mannen. Det ska vara en dokumentär men känns helt klart som en spel film. Om man ska beskriva filmen så var det massa nakna finska män som bastade och delade med sig av sina livs historier. Kort och gott.
23 okt -11


22 okt -11Har just insett hur mycket jag saknar Joy Division. Det är kärlek. Sitter hemma just nu och väntar, ska iväg till J snart. Vet inte vad vi ska göra faktiskt, blir nog nice som vanligt.

21 okt -11
Existence, well what does it matter?
I exist on the best terms I can.
The past is now part of my future,
The present is well out of hand


23.10

This thing hurts like hell,
but what did you expect


12 okt -11

Nu var det länge sen igen, haha lite dålig på det här med att uppdatera;) iaf har jag varit upptagen med jobb och teori kurser hela veckan. Har varit tre timmer mellan 13 och 16 som jag varit ledig och när jag kommit hem efter 20 har man inte riktigt orkat någe mer. Fast jag har verkligen behövt något att fokusera på något annat denna vecka, så kan ju inte klaga direkt. Första körlektionen på måndag, måste säga att jag längtar faktiskt, fem till är inbokade. Nu måste jag komma igång på allvar :D i helgen blir det jobba fredag natt och kanske drar till Kumla sen. Vi får se hur det blir med det.


8 okt -11

slutade precis jobba nu, ganska trött kan man säga. ska jobba natt i kväll med. jätte glad att jag fick lite extra timmar denna helg. känns som jag tar alla timmar jag kan få just nu. finns ju så sjukt mycket jag vill göra, lika bra att spara lite :). nu ska jag sova iaf, så Godnatt <3


3 okt -11

Loool_164482659_large

I'm always falling down the same hill
Bamboo puncturing this skin
And nothing comes bleeding out of me just like a waterfall I'm
Drowning in
2 feet below the surface I can still make out your wavy face
And if I could just reach you maybe I could leave this place

RSS 2.0