Utomhus klättring 29/7 -14

Jag och Niklas var och klättra utomhus första gången. Vi var på lilla berget i norrköpinig och hade en instruktör vid namn Tobias med oss. Han var jätte bra så är det någon som är sugen på att börja klättra så rekomenderar jag honom varmt.
 
Vi fick börja med att fira ner oss själva, vilket var bland det läskigaste jag varit med om
 
 
 
 
första sprickan: Skitsprickan. den lättaste men roligaste
 
 
andra sprickan: Ragigarune
tredje sprickan: Diva leden. Är den till höger om Niklas, jag kom typ två meter på den sen satt jag fast.
 
 

wow no cow!

 
En havredryck som jag vill rekommendera. Då tillbaka till mitt val att bli vegan har misslyckats halvt.  Jag har inte gett upp helt, men fuskar några dagar i veckan. Men den stora ändringen jag gjort är att allt jag köper hem är hel veganska iaf. Tror jag tänker nöja mig med det för tillfället. Känns bra att jag försöker bidra med så mycket jag känner mig bekväm med. En pizza med vitlöksås och lite mjölk i kaffet på jobbet är sånt som jag fuskar med mest, sen ägg som kommer från min mammas höns är något jag unnar mig med. Pannkakor ÄR helt enkelt för gott. Vill hålla motivationen uppe och fixar inte att gå all in idag. Det ska vara kul med mat !

federal

 
Idag så var jag tvungen att ta bort mina älskade skindivers,dom har varit besvärliga i snart ett halv år. Dom på federal i Linköping var snälla och hjälpte mig, andra gången jag är där pch vart lika imponerand av deras lungn som smittade av sig. Själva ingreppet gjorde inte så ont, hade förväntat mig någe helt annat kan jag intyga om och just nu känns det inget alls i nacken. Passade även på att köpa ett nytt smycke till mitt öra när jag var där, tyckter det vart lite coolt med ett genomskinlig smycke då man nästan ser igenom när det sitter i 
 

RSS 2.0