Blogg uppehåll!

Kommer inte skriva på ett tag nu, ingen aning hur länge men det visar sig.


16 maj-11

Sitter i skolan nu och gör inget spec som vanligt, börjar svenskan om ett tag. Just kollat igenom vad jag har kvar att göra och tycker att jag lyckats minska min ”att göra lista” rätt bra. Det känns som att det går att hinna med det mest nu dom två sista veckorna innan betygen sätts. Får väl se hur det blir, fick nyss reda på att jag är helt klar med min religion. Jätte skönt

 

Individuellt val

– fördjupnings uppgift

 

Kulturhistoria
- antikens grekland 1/2

-         Medeltiden

 nutidakonst

-         2st papper, svara på frågor

-         Musik fördjupning

 

Bild – annorlunda text

 

Samhällskunskap -brott

13 maj -11

Mamma fyllde igår då, vart jätte trevligt. Mamma skulle ha fått ett par tofflor av mig som hon velat ha länge, men leveranstiden var lite längre än beräknat. Kommer väl nästa vecka. Massa pastasallad och tårta blev över från igår, så blir väl frukosten idag  ;)


21.03


9 maj -11
Bilden är ifrån när ja och Felicia var på kaninutställning.  Vi var duktiga och tog igen vår gamla fotokurs. Äntligen var det klart iaf. Vart inte så jätte bra bilder för min del, men de får duga. Tycker dock att denna vart lite rolig.

Idag så har vi även varit och solat solarium, första gången för mig, haha. Lite läskigt när man skulle lägga sig och stänga ”locket” annars var det rätt mysigt.  Kommer jag nog göra igen, skönt att börja jobba på brännan  ;)


3 maj -11

nu har jag säker setat vid datorn i över tre timmar för att jag SKA plugga, jag har verkligen försökt, men min koncentration är som bort blåst. Det jag har gjort är väl sammanlagt en halv sida text på en redan halvgjord uppgift. Nu är den klar iaf. Blir bara så arg på mig själv att jag inte kan få det gjort bara, så svårt är det ju ändå inte. Om jag tänker på när jag gick i åttan så hade jag mycket lättare att få saker gjorda, jag har ju inte svårt för att förstå vad jag ska göra.. Fick höra att det är exakt tre veckor kvar tills betygen sätts idag vilket inte var så kul. Nu ska jag sluta gnälla och plugga till sam provet på fredag och ja jag SKA plugga nu ;)


Valborgså måste jag bara lägga in en bild på Moses som jag har ingen aning om hur han hamnade i min kamera .. hahah ;). Så här såg större delen av min valborg ut iaf, vart bästa kvällen på länge och träffa massa underbara människor. Bilderna är från min kamera, sen så snodde jag några av Naru :)


body scrub coffee - MUS

Eftersom jag lovade att jag skulle skriva en recension så kommer den här.  Älskar märket Make Up Store och har alltid gjort. Synd bara att det är lite dyrare. De produkter jag använt av dem tidigare har varit underbara. Deras cover all mix (concealer) skulle jag inte klara mig utan, men denna scrub gillade jag inte. Förutom att den kändes väldigt lyxig eftersom det var delar av kaffeböner i och luktade jätte gott så var den inte bra. De flesta ”kaffebitarna” trillade av, så mitt badkar blev helt prickigt. Alltså poängen med produkten försvann.. sen så satt lukten inte kvar så länge, vilket var synd för den luktade jätte gott.


2 maj -11

Kom till skolan idag och alla lektioner verkade vara inställda. Förutom ner hängningen på biblioteket som jag ändå inte kommer att kunna vara med på eftersom jag ska på personalmöte då. Känns lite taskigt att inte vara med eftersom jag missade upp hängningen också. Iaf så sitter jag i skolan nu och undrar varför jag gick upp idag för.

RSS 2.0