28 maj -12


26 maj -12

På tisdag dra jag till Tyskland, lite osäker på om jag kommer åt en dator till dess så tänket att jag får skriva lite nu. Vi är iaf ett gäng på 10 st som ska till Rock Am Ring och just nu är jag både sjukt pep och nervös. Den 5 juni åker vi hem igen, ska bli kul att jobba på onsdagen sen. Misstänker att alla kommer vara lite trötta då. Sen kommer jag komma hem som 20åring oxå. Inte så kul, hade kunna tänkt mig vara tonåring ett tag till. Märker att en liten ålderskris är på G, Haha

Självklart ska min bror med, kommer bli awesome!


22.42

Filmstudion slutade för ett tag sen, men har glömt att skriva om en film som jag faktiskt började grina till inne på biosalongen. Nawals hemlighet är den svenska titeln och denna rekommenderar jag starkt. Men jag vill inte se den igen, har inte varit med om att en film verkligen greppat tag i en så mycket och jag riktigt förbannad och äcklad när filmen var slut, tog några dagar innan jag kunde släppa den.



19 maj -12

Idag har jag varit på inskolning på Tallheden, ska jobba där i sommar. Är jätte pep på att få börja, kommer bli en riktig utmaning. Lite högre krav och mer ansvar som ställs på mig, men det ska bli kul. Verkar dock som att det är mycket helger och nätter. Men man kan inte få allt. Får mitt riktiga schema på tisdag iaf, så tänker hålla tummarna tills dess.


14 maj -12


09 maj -12



Den jag är i dina ögon


07 maj -12

Crystal Castles har ställt in på Rock Am Ring.. Ville verkligen se dom igen

RSS 2.0